nl / en

DANST is het driemaandelijks tijdschrift van Danspunt. ‘DANST, tijdschrift voor dans en beweging’ toont wat er leeft en beweegt in de danswereld: van jong talent en vernieuwende initiatieven, over diepgravende interviews met makers, tot interessante weetjes en nieuws.

Je kan DANST gratis meenemen in cultuurcentra, bibliotheken, scholen … Ze zijn te vinden in de rekken van Agrafa. Stuur ons een mailtje om te weten waar je zo’n rek kan vinden in jouw buurt.

Een editie gemist?

Lees alle edities van DANST online.

Abonnement?

DANST krijgt binnenkort een nieuw jasje en gaat onder andere ook online! Om dit te realiseren zal DANST in 2023 in ‘ombouwfase’ zijn en even niet meer verschijnen.

Adverteren?

Wil je extra aandacht voor een speciale activiteit of wil je je diensten extra in de kijker zetten? Aarzel dan niet en plaats een advertentie in DANST. Ons tijdschrift verschijnt nog 2 keer op papier, eind september en eind december 2022. Klik hier om alles te weten te komen over onze tarieven en deadlines en voor technische informatie.

Vragen?

Heb je vragen over DANST, neem dan contact op met Antonina Volodina via antonina@danspunt.be of 09 269 45 30.

‘In de kijker’ is een platform voor dansers, dansdocenten en makers om net dat ietsje meer te vertellen over hun werk (of die ene gênante anekdote op te rakelen). Ontdek de diversiteit van het danslandschap …

en laat je inspireren!

 

Werk je aan een eigen voorstelling en heb je nood aan artistiek en inhoudelijk advies? Wij sturen een professionele coach om jou constructief bij te staan!

vraag feedback