nl / en

DANST is het driemaandelijks tijdschrift van Danspunt. ‘DANST, tijdschrift voor dans en beweging’ toont wat er leeft en beweegt in de danswereld: van jong talent en vernieuwende initiatieven, over diepgravende interviews met makers, tot interessante weetjes en nieuws.

Je kan DANST gratis meenemen in 200 cultuurcentra, bibliotheken, scholen … Ze zijn te vinden in de rekken van Aeolus. Ontdek hier de locaties bij jou in de buurt.

Een editie gemist?

Lees alle edities van DANST online.

Abonnement?

Duik je graag met je neus in DANST en wil je het tijdschrift 4 keer per jaar in je bus ontvangen? Neem een abonnement voor slechts 14 euro per jaar, zo hoef je geen enkele editie te missen!

Heb je een leerlingenkaart? Dan betaal je slecht 7 euro voor een jaar!

Adverteren?

Wil je extra aandacht voor een speciale activiteit of wil je je diensten extra in de kijker zetten? Aarzel dan niet en plaats een advertentie in DANST. Klik hier om alles te weten te komen over onze tarieven en deadlines en voor technische informatie.

 

DANST groupie worden?

Wil je DANST verdelen onder de docenten van jouw dansschool, je leerlingen, in een cultuurcafé, bibliotheek …? Dan is het DANST groupies-abonnement iets voor jou!

  • 5 x 4 nummers per jaar = 55 euro (ipv 70 euro)
  • 10 x 4 nummer per jaar = 100 euro (ipv 140 euro)

Hoe abonneren? Stuur een mail naar communicatie@danspunt.be.

Vriend worden van DANST?

Word vriend van DANST en krijg het tijdschrift toegestuurd om onder je leden of publiek te verspreiden (kies tussen een doos van 25, 50 of 75 exemplaren). Maar vooral: we bieden je in één van onze DANST-edities ook advertentieruimte (1/4e pagina) aan in een editie naar keuze. Daarnaast word je ook in ons colofon vermeld.

Niet-gesubsidieerde dansscholen, -gezelschappen, -groepen en/of- organisaties zijn al vriend voor 150 euro per jaar. Andere organisaties kunnen DANST steunen voor 300 euro per jaar.

Overtuigd? Of wil je graag meer info? We horen het graag via communicatie@danspunt.be.

Vragen?

Heb je vragen over DANST, neem dan contact op met Antonina Volodina via antonina@danspunt.be of 09 269 45 30.

Wat leeft en beweegt er in de danswereld? Je leest het allemaal in DANST, ons driemaandelijkse tijdschrift.      

neem een abonnement

Werk je aan een eigen voorstelling en heb je nood aan artistiek en inhoudelijk advies? Wij sturen een professionele coach om jou constructief bij te staan!

vraag feedback