nl / en

Dit jaar wordt de muzieksessie begeleid door Bert Ruymbeek. Bert speelt chromatische accordeon bij WÖR, de Wase folkgroep die oude manuscripten weer tot leven brengt onder het motto ‘Back to the 1780’s’. Daarnaast staat hij vaak op een podium met Laura Cortese, Stefan Timmermans, Wouter Vandenabeele … en vind je hem terug op menig jamsessie.

Tijdens deze sessie wordt gewerkt aan leuke begeleidingen en het arrangeren van eenvoudige melodieën. Alle instrumenten zijn welkom! Het repertoire wordt op voorhand besproken en doorgestuurd.

Terug naar het programma van Rendez-Vous

Ook op onze website willen we inspirerende dansverhalen vertellen – groot en klein. ‘In de kijker’ is een platform voor dansers, dansdocenten en makers om net dat ietsje meer te vertellen over hun werk (of die ene gênante anekdote op te rakelen). Ontdek de diversiteit van het danslandschap en laat je inspireren.

 

Werk je aan een eigen voorstelling en heb je nood aan artistiek en inhoudelijk advies? Wij sturen een professionele coach om jou constructief bij te staan!

vraag feedback