nl / en

Zone D is een luik binnen Danspunt waar je al onze bijscholingen en opleidingen voor dansdocenten kan vinden.

2023 – 2024

Dansen en co-creëren met 50+-dansers met Suzanne Demesmaeker en Pat Van Lantschoot

Tijdens deze 5 dagen geven Suzanne en Pat een carrière aan ervaring en tips mee om te dansen en te creëren met 50+-dansers. Pas de technieken ook toe op andere doelgroepen!

Wanneer?

Zaterdag 24 februari 2024 + zaterdag 23 en zondag 24 maart 2024

Meer info

EHBO-cursus

Een ongeluk is snel gebeurd, dus je kan maar beter voorbereid zijn op een onvoorbereide situatie. EHBO kennen is één, kunnen is een ander verhaal.  Sophie Van Antwerpen van Help Snel leert je de kneepjes van het vak.

Wanneer?

Vrijdag 5 april 2024

Meer info.

Open Up to Dance

Open Up To Dance is een jaarlijks terugkerend weekend voor dansdocenten, leerkrachten en jeugdwerkers die werken met dans, kinderen en jongeren. Voor deze tweede editie spitsen we ons toe op kinderen (4-12 jaar). Gedurende een intensief weekend delen uiteenlopende lesgevers hun dada’s en ervaring.

Wanneer?

Zaterdag 13 en zondag 14 april 2024

Meer info

Dansles geven aan 60-plussers

Meer info volgt

Wanneer?

Zondag 2 juni 2024

Dansworkshopfestival Out of the Toolbox

Out of the Toolbox is het jaarlijkse dansworkshopfestival van Danspunt voor makers, docenten en dansers met zin voor creatie. Dompel je onder in beweging, choreografie, stijlen en methodes. Doe inspiratie op, leer alles over nieuwe technieken en sta nadien vol zelfvertrouwen en met vernieuwde  energie op de vloer of voor de klas.

Wanneer?

Woensdag 21 t.e.m. zondag 25 augustus 2024

Meer info

Segni Mossi

Segni Mossi

Opdracht 3: ik zie het zo

Opdracht 3: ik zie het zo

Voorbij/reeds gestart:

‘In de kijker’ is een platform voor dansers, dansdocenten en makers om net dat ietsje meer te vertellen over hun werk. Ontdek de diversiteit van het danslandschap

en laat je inspireren!

Werk je aan een eigen voorstelling en heb je nood aan artistiek en inhoudelijk advies? Wij sturen een professionele coach om jou constructief bij te staan!

vraag feedback