nl / en
nieuwsoverzicht

Oproep: wat zou jij veranderen aan onze website?

18 oktober 2024

In 2025 lanceert Danspunt een nieuwe website en we vinden het belangrijk dat die is afgestemd op jullie noden.  Wat zijn je noden? Wat mis je in ons aanbod en wat vind je goed? Waarvoor gebruik je onze huidige website en wat kan beter?

En we willen heel graag jouw input! Daarom organiseren we een focusgroep voor dansdocenten en dansscholen én een focusgroep voor (nieuwe) makers).

Praktisch

Wanneer en waar?

  • Focusgroep voor dansscholen en dansdocenten: dinsdag 29/10 om 19u, online via Zoom.
  • Focusgroep voor (nieuwe) makers: donderdag 7/11 om 19u, online via Zoom.

Hoe verloopt de focusgroep?

  • We bekijken in een kleine groep van de 6-10 personen hoe we de huidige website en online communicatie van Danspunt beter kunnen afstemmen op jullie verwachtingen en noden.
  • Het gesprek verloopt volledig digitaal en duurt max. 1,5u.
  • De focusgroep wordt begeleid door onze webpartner Statik. Ze nemen je op een laagdrempelige manier stap voor stap mee in het gesprek. Je hoeft niets voor te bereiden.

We vinden jouw mening waardevol en zouden het fantastisch vinden mocht je hiervoor tijd willen vrijmaken!

Voor meer info of om je deelname te bevestigen, neem contact op met Elien (elien@danspunt.be, 0499 22 31 91).

‘In de kijker’ is een platform voor dansers, dansdocenten en makers om net dat ietsje meer te vertellen over hun werk. Ontdek de diversiteit van het danslandschap

en laat je inspireren!

Maakplaats in Gent biedt studioruimte, coaching, toonmomenten en zichtbaarheid voor choreografen, nieuwe makers en dansers. Danspunt maakt 7 op 7 plaats voor jouw danslaboratorium waar je kunt verdiepen, vernieuwen en presenteren.

Check Maakplaats