nl / en

In de namiddag worden traditiegetrouw de dansschoenen aangetrokken. Dit jaar maken we een uitstap naar Waalse traditionele dansen. Niet zo heel erg ver maar toch weer net wat anders …

De sessie wordt geleid door Aurélie Giet. Aurélie kreeg dansen met de paplepel mee bij de volksdansgroep Compagnie Foû d’vos Sokètes (Malmedy). Haar parcours leidt haar vervolgens langs verschillende paden, balfolkfestivals en opleidingen: ze breidt haar repertoire uit met dansen uit Zuid-West Frankrijk, Latijns-Amerika, Italië, Poitou, Zweden … Om vervolgens opnieuw in haar eigen traditie te duiken en zelf ook les te beginnen geven. Laat je verrassen en ga naar huis met enkele nieuwe dansen!

 

Terug naar het programma van Rendez-Vous

Ook op onze website willen we inspirerende dansverhalen vertellen – groot en klein. ‘In de kijker’ is een platform voor dansers, dansdocenten en makers om net dat ietsje meer te vertellen over hun werk (of die ene gênante anekdote op te rakelen). Ontdek de diversiteit van het danslandschap en laat je inspireren.

 

Werk je aan een eigen voorstelling en heb je nood aan artistiek en inhoudelijk advies? Wij sturen een professionele coach om jou constructief bij te staan!

vraag feedback