nl / en

‘DANST, tijdschrift voor dans en beweging’ houdt de vinger aan de pols, om jullie te informeren en inspireren.

DANST toont wat er leeft in de danssector in Vlaanderen, Brussel en daarbuiten: jong talent, vernieuwende initiatieven, diepgravende interviews met makers …

Je kan DANST gratis meenemen in 200 cultuurcentra, bibliotheken, scholen … Ze zijn te vinden in de rekken van Aeolus. Ontdek hier de locaties bij jou in de buurt.

Ben je gebeten door dans en wil je 4 keer per jaar DANST in je bus ontvangen?

Abonneer je voordelig op ons tijdschrift voor slechts 14 euro per jaar.

Hoe? Geef je gegevens door via deze link.

Heb je een leerlingenkaart? Dan betaal je slechts 7 euro!

DANST groupie worden?

Wil je DANST verdelen onder de docenten van jouw dansschool, je leerlingen, in een cultuurcafé, bibliotheek …? Dan is het DANST groupies-abonnement iets voor jou!
  • 5 x 4 nummers per jaar = 55 euro (ipv 70 euro)
  • 10 x 4 nummer per jaar = 100 euro (ipv 140 euro)

Hoe abonneren? Stuur een mail naar communicatie@danspunt.be.

Vriend worden van DANST?

Word vriend van DANST en krijg het tijdschrift toegestuurd om onder je leden of publiek te verspreiden (kies tussen een doos van 25, 50 of 75 exemplaren). Maar vooral: we bieden je in één van onze DANST-edities ook advertentieruimte (1/4e pagina) aan in een editie naar keuze. Daarnaast word je ook in ons colofon vermeld.

Niet-gesubsidieerde dansscholen, -gezelschappen, -groepen en/of- organisaties zijn al vriend voor 150 euro per jaar. Andere organisaties kunnen DANST steunen voor 300 euro per jaar.

Overtuigd? Of wil je graag meer info? We horen het graag via communicatie@danspunt.be.

Adverteren?

Wil je extra aandacht voor een speciale activiteit of wil je je diensten extra in de kijker zetten? Aarzel dan niet en plaats een advertentie in DANST. Bekijk onze tarieven, deadlines en technische gegevens.

Wat leeft en beweegt er in de danswereld? Je leest het allemaal in DANST, ons driemaandelijkse tijdschrift.      

neem een abonnement

Werk je aan een eigen voorstelling en heb je nood aan artistiek en inhoudelijk advies? Wij sturen een professionele coach om jou constructief bij te staan!

vraag feedback